Felicitari, Codrin Boldea! Gala UNITER 2018 - Premiul pentru Debut - rolul "Laertes" din spectacolul "Hamlet" - Teatrul Metropolis, Bucuresti.

Toate generatiile OKaua te admira si te aplauda!


Teodora Buciu, una dintre fostele membre OKaua, este castigatoarea celui de-al șaselea sezon al emisiunii-concurs Vocea României.


De la OKaua la Cannes este un drum destul de lung..3 ore de zbor, 3 ani de facultate si multa munca ! Noul film al lui Dan Iliuta, TIBI, i-a deschis lui Andrei Radu, fost membru al trupei Okaua, portita catre Festivalul de la Cannes unde a pasit pe covorul rosu alaturi de nume grele ale cinematografiei precum Gerard Depardieu si Tim Roth. Andrei este primul om din OKaua care ajunge la Cannes! Suntem mandri de tine !


Nu este intotdeauna nevoie de o scena profesionista pentru a creea un spectacol; si Roxana Savastru a aflat asta in cel mai frumos mod cu putinta. Dupa nenumarate probe in perioada verii este distribuita in spectacolul "Bordello" cu aceasta ocazie putand lucra cu actori profesionisti precum Raluca Guslicov,Pavel Valeriu Dan si Diana Margulescu.

Descris de regizor ca “o incercare de a ironiza prin metafora cateva dintre problemele societatii noastre, “Bordelul” reprezinta lumea in care traim: Romania, Europa sau lumea intreaga. Peste tot se intampla la fel... ambalajul difera, el fiind cel care creeaza iluzia de " mai bine decat altundeva" .


Anul 2011 a adus inca o performanta pentru OKaua -de asta data la nivel individual.

Mihai Vasilescu a participat la castingul organizat de echipa filmului artistic de lung metraj “Lupu”. Dintre sute de candidati, Mihai a fost ales pentru rolul principal, in fruntea unei distributii cu: Sergiu Nicolaescu, Ada Condeescu, Camelia Zorlescu, Carmen Ungureanu,Dimitrii Bogomaz.

Filmul a avut premiera pe data de 23 august 2013 in cadrul competitiei oficiale a Festivalului International de Film de la Sarajevo.


Codrin Boldea: urmeaza cursuri de dans sportiv de 9 ani, si a obtinut premii importante, precum:

Locul 1 la Openul International de Standard din Atena, Grecia

Locul 3 la Openul International de Lation din Albena, Bulgaria

Calificarea in top 30 din 170 de perechi participante la Cel mai Puternic Concurs de dans sportiv din Lume, GOC Stuttgart, Germania.

Pe langa asta a cunoscut succes si ca baterist in cadrul trupei Shufflled Existence avand concerte in cluburile A'live si Damage


Prima intalnirea a lui Andrei Achiaua cu scena a fost ca parte a programului Music Camp International. El a facut parte intr-un cor format din 36 de tineri cantareti dintre care 14 romani, 18 ucrainieni si 4 americani. Corul, condus de dirijoarea Connie Fortunato, a fost plecat timp de trei saptamani intr-un turneu caritabil, unde a cantat cantece in sase limbi, in state precum Florida sau Washington D.C.


Alexandru Andrei: A absolvit Scoala de Teatru Gestual Masca si face parte din spectacolul de statui vivante Muzeul Viu, ce se joaca ocazional in parcuri sau in alte spatii verzi.


Roxana Savastru:

A participat la Concursul de Proza si Poezie organizat de Academia Group. Din 147 de lucrari trimise, poezia ei "Catre tine" este situata pe primul loc.

"Catre tine

Nu ne desparte mult...

e doar un pod unde ne putem întâlni.

Am inceput sa merg spre tine

si simt cu talpa piciorului

greutatea primei scânduri-încrederea.

Apoi plutesc încet înaltata de treapta

sperantei

în timp ce tu deja pasesti pe cea de-a treia.

Esti înaintea mea, atingând usor bucuria,

iar eu te vad si-ncerc sa te ajung.

Nu-mi dau voie sa te las s-astepti

vreau sa te prind de mâna

si sa ramânem în mijlocul podului

pe scândura iubirii..

oricât ai vrea de mult!"


Gabriel Mansour: asistent de emisie in cadrul emisiunii "Radioul de Sambata Seara", Radio Romania Actualitati.


Roxana Savastru si Elena Ralea au participat la Emisiunea "Radioul de Sambata Seara", difuzata de Radio Romania Actualitati


Elena Ralea: a inregistrat voce pentru reclame

-invitata in cadrul proiectului organizat de Beatrice Rancea, in vederea participarii la diferite reprezentatii cu profil teatral, in cadrul unui turneu in 8 orase din Romania. (25.05.2010 - 31.07.2010)


Membrii Trupei OKaua au participat in cadrul campaniei sociale "Alcoolul nu te face mare", campanie care se adreseaza liceenilor din toata tara.

Pentru detalii, click AICI.

facebookyoutubeinstagram

Meniu

Limba/Language

Spectacole