Acum 14 ani, în Sala de Festivități a Liceului Teoretic "Alexandru Ioan Cuza", șapte tineri curioși, dornici să descopere frumusețile teatrului, s-au întâlnit cu doi oameni minunați, îndrăgostiți nebunește de această artă, Ionuț Popescu și Gabriela Bobeş. Astfel a luat naștere Compania de Teatru OKaua.

De-a lungul timpului, această trupă a creat 17 spectacole, introducând conceptul de "Rythm and Drama" în rândul trupelor de teatru pentru liceeni prin spectacolul "Google", spectacol prin care Compania OKaua a ajuns să participe la Festivalul Internațional Shakespeare de la Craiova încă din anul 2012.

Pe lângă participarea la Festivalul Shakespeare, la numeroase evenimente și la festivalurile de liceeni în cadrul cărora OKaua a adunat 171 de premii, coordonatorii și tinerii actori au creat propriul lor festival. Festivalul de Teatru OKaua a ajuns la cea de a 7-a ediție, având ca partener oficial Festivalul Internațional de la Sibiu, unul din cele 3 branduri culturale ale României.

Pe lângă o trupă de teatru ce promovează performanța și calitatea, Compania OKaua este o mare familie în care valori precum sinceritatea, respectul, integritatea și, nu în ultimul rând, iubirea, sunt pe primul loc. Numeroase generații au trecut prin experiența de viață numită "OKaua" și multe altele vor păstra viu spiritul nostru.

Vrem să le mulțumim tuturor membrilor, foști și actuali, pentru implicarea și pasiunea lor, tuturor persoanelor care ne-au sprijinit, stafului, fără de care nimic nu ar fi fost posibil, și, bineînțeles, coordonatorilor noștri, Gabi și Ionuț, care ne-au învățat ce înseamnă performanța cu adevărat și ne-au arătat că fiecare dintre noi are un sens în lumea aceasta.

OKaua este locul în care suntem liberi, în care tot ce facem este din pură pasiune și care scoate la iveală ce este cel mai frumos din fiecare. OKaua este un stil de viață și, cu ocazia acestei zile, îi urăm din suflet "La mulți ani!", dorindu-ne să existe cât mai mult timp și să fie descoperită în continuare de cei care își doresc cu adevărat să trăiască.

"Vine cine vrea să vină, rămâne cine vrea să devină!"

facebookyoutubeinstagram

Meniu

Limba/Language

Spectacole